Porto Koukla Beach Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Agios Sostis
Porto Koukla Beach Hotel Genel
Porto Koukla Beach Hotel Genel
Porto Koukla Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Porto Koukla Beach Hotel Dış Mekan
Porto Koukla Beach Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Porto Koukla Beach Hotel
Porto Koukla, Lithakia Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Agios Sostis

Zakynthos bölgesindeki Porto Koukla Beach Hotel misafirlere Laganas Plajı ve Kalamaki Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Keri Caves ile 7,3 km (4,5 mi) ve Kastro ile 11,4 km (7,1 mi) mesafede.

Porto Koukla Beach Hotel içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x