Porto Koufo Hotel

Thrace, Porto Koufo
Porto Koufo Hotel Genel
Porto Koufo Hotel Genel
Porto Koufo Hotel Genel
Porto Koufo Hotel Öne Çıkan Resim
Porto Koufo Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Porto Koufo Hotel
Porto Koufo Thrace, Porto Koufo

Porto Koufo Hotel misafirlere Sithonia bölgesinde, plajda, Porto Koufo Plajı yakınında ve Torónis Beach ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Toroni Kalesi Kalıntıları ile 2 mi (3,2 km) ve St. Atanasios Kilisesi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 49 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Economy
Economy Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x