Porto Beach Resort - Marulhos

Grande Recife, Ipojuca
Porto Beach Resort - Marulhos Genel
Porto Beach Resort - Marulhos Genel
Porto Beach Resort - Marulhos Genel
Porto Beach Resort - Marulhos Genel
Porto Beach Resort - Marulhos Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
Porto Beach Resort - Marulhos
Rodovia Frederico Loyo Grande Recife, Ipojuca

Bu apart otel misafirlere Ipojuca (Porto de Galinhas) bölgesinde, Muro Alto Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cupe Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Maracaipe Plajı ile 6,7 mi (10,7 km) ve Porto de Galinhas Beach ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 43-inç LED televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için minibar sunulmaktadır ve kat hizmetleri günlük olarak verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 7 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x