Porto Bahia Hotel

Costa Do Descobrimento, Porto Seguro
Porto Bahia Hotel Öne Çıkan Resim
Porto Bahia Hotel Dış Mekan
Porto Bahia Hotel Dış Mekan
Porto Bahia Hotel Dış Mekan
Porto Bahia Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Porto Bahia Hotel
Rua Marechal Deodoro Da Fonseca, 30 Centro Costa Do Descobrimento, Porto Seguro

Porto Bahia Hotel misafirlere Porto Seguro merkezinde, Porto Seguro Belediye Stadı ve Municipal Stadium Antônio Carlos Magalhães ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Muta Plajı ile 9,3 mi (15 km) ve Porto Seguro Kültür Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x