Porterhouse Beach Hotel

Puket Adası, Patong
Porterhouse Beach Hotel Genel
Porterhouse Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Porterhouse Beach Hotel Dış Mekan
Porterhouse Beach Hotel Dış Mekan
Porterhouse Beach Hotel Kahvaltı
Image More +62 fotoğraf
Porterhouse Beach Hotel
Prabaramee Road Patong Beach, Kathu Puket Adası, Patong

Porterhouse Beach Hotel konaklamanızda Patong merkezinde, Patong Plajı yakınında ve Kalim Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Bangla Sokağı ile 3,8 km (2,3 mi) ve Kamala Plajı ile 7,3 km (4,5 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 30-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Resort Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Family Süit, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı, Köşe
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Junior Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x