Porta Vinea

Pfalz, Ruppertsberg
Porta Vinea Öne Çıkan Resim
Porta Vinea Dış Mekan
Porta Vinea Dış Mekan
Porta Vinea İç Mekan
Porta Vinea Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Porta Vinea
Hauptstraße 68 Pfalz, Ruppertsberg

Ruppertsberg bölgesindeki Porta Vinea konaklamanızda, Palatinate Ormanı Doğal Parkı ve Weingut Reichsrat von Buhl ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Marktplatz ile 1,5 mi (2,3 km) ve Jüdischer Friedhof ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

JK Wine Lounge, Porta Vinea misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x