Port Pacific Resort

North Coast, Port Macquarie
Port Pacific Resort Genel
Port Pacific Resort Genel
Port Pacific Resort Genel
Port Pacific Resort Genel
Port Pacific Resort Genel
Image More +40 fotoğraf
Port Pacific Resort
6-14 Clarence Street North Coast, Port Macquarie

Port Pacific Resort misafirlere Port Macquarie merkezinde, Port Macquarie Müzesi ve Port Macquarie Adliye Sarayı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Glasshouse Kültür Merkezi ile 0,1 mi (0,2 km) ve St Thomas Anglikan Kilisesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

The Burger Rebellion yemek servisi için ideal, bu apart dairede, 3 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası (Water View)
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası (Town Special)
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası (Resort Stay)
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası (Resort Stay)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x