Port Douglas Motel

Port Douglas
Port Douglas Motel Öne Çıkan Resim
Port Douglas Motel Dış Mekan
Port Douglas Motel Dış Mekan
Port Douglas Motel Dış Mekan
Port Douglas Motel Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Port Douglas Motel
9 Davidson Street , Port Douglas

Port Douglas Motel misafirlere Port Douglas merkezinde, Great Barrier Reef ve Macrossan Street yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Four Mile Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Flagstaff Hill ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç plazma televizyon, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x