Popi Studios

Arkasa
Popi Studios Genel
Popi Studios Öne Çıkan Resim
Popi Studios Dış Mekan
Popi Studios Dış Mekan
Popi Studios Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Popi Studios
ARKASA , Arkasa

Popi Studios misafirlere Kerpe bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Arkasa Beach ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Finiki Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Agios Nikolaos Beach ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Popi Studios misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimiz için elektrikli su ısıtıcıları bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x