Pontal do Lago - EU TAMBEM VOU

Caldas Novas
Pontal do Lago - EU TAMBEM VOU Öne Çıkan Resim
Pontal do Lago - EU TAMBEM VOU Dış Mekan
Pontal do Lago - EU TAMBEM VOU Dış Mekan
Pontal do Lago - EU TAMBEM VOU Yerinde Yemek
Pontal do Lago - EU TAMBEM VOU Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
Pontal do Lago - EU TAMBEM VOU
Rua RG04, Gleba 15, s/n Fazenda Santo Antônio das Lages , Caldas Novas

Caldas Novas bölgesindeki Pontal do Lago - EU TAMBEM VOU konaklamanızda Corumbá Gölü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Nautico Su Parkı ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu daire Casarao ile 4,1 mi (6,6 km) ve Orlando Mestre Meydanı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Pontal do Lago - EU TAMBEM VOU misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x