Pondanu Cabins By The Lake

Candikuning
Pondanu Cabins By The Lake Genel
Pondanu Cabins By The Lake Öne Çıkan Resim
Pondanu Cabins By The Lake Dış Mekan
Pondanu Cabins By The Lake Dış Mekan
Pondanu Cabins By The Lake Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Pondanu Cabins By The Lake
Jl. Raya Bedugul , Candikuning

Baturiti bölgesindeki Pondanu Cabins By The Lake konaklamanızda Handara Gate ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Bedugul Meyve Sebze Pazarı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Lovina Plajı ile 17,2 mi (27,7 km) ve Ulun Danu Tapınağı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Yemek servisi için LIDO DECK ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için MP3 takma konsolu ve dijital TV kanalları vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kulübe, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı, Göl Kenarı
Room
Standard Çadır
Room
Basic Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x