Polokwane Place

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Polokwane
Polokwane Place Genel
Polokwane Place Öne Çıkan Resim
Polokwane Place Dış Mekan
Polokwane Place Dış Mekan
Polokwane Place Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Polokwane Place
65 Burger Street Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Polokwane

Polokwane bölgesindeki Polokwane Place konaklamanızda, Polokwane Sanat Müzesi ve Irish House Müze Evi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Hugh Exton Fotoğraf Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Peter Mokaba Stadyumu ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 7.30 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

25 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Polokwane bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Luxury
Luxury Oda
Room
Family Oda (Luxury)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x