Polo Orchid Resort Cherrapunjee

Kuzey Batı Hindistan, Cherrapunji
Polo Orchid Resort Cherrapunjee Genel
Polo Orchid Resort Cherrapunjee Genel
Polo Orchid Resort Cherrapunjee Genel
Polo Orchid Resort Cherrapunjee Genel
Polo Orchid Resort Cherrapunjee Genel
Image More +78 fotoğraf
Polo Orchid Resort Cherrapunjee
Mawsmai-Nongthymmai, Sohra Nohsngithiang Falls, Mawsmai Elaka Kuzey Batı Hindistan, Cherrapunji

Shillong bölgesindeki Polo Orchid Resort Cherrapunjee konaklamanızda Mawsmai Mağarası ve Kshaid Nohsngithiang Ekoloji Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu resort otel Yedi Kız Kardeş Şelaleleri ile 3,6 mi (5,8 km) ve Noh-Sngithiang Falls ile 28,6 mi (46 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

23 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Stüdyo Süit, Dağ Manzaralı
Room
Oda
Room
Villa
Room
Superior Villa, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x