Pohang Youngildae Guesthouse - Hostel

Pohang
Pohang Youngildae Guesthouse - Hostel Öne Çıkan Resim
Pohang Youngildae Guesthouse - Hostel Banyo Tipleri
Pohang Youngildae Guesthouse - Hostel Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Pohang Youngildae Guesthouse - Hostel Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Pohang Youngildae Guesthouse - Hostel Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +13 fotoğraf
Pohang Youngildae Guesthouse - Hostel
73, Samho-ro, Buk-gu , Pohang

Pohang Youngildae Guesthouse - Hostel misafirlere Pohang bölgesinde, plaj yakınında, Yeongildae Plajı ve Yoonseonsaeng Saenghwal Takgoo Gyosil 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Homigot Gündoğumu Meydanı ile 20,1 mi (32,3 km) ve Jukdo Çarşısı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda Pohang Youngildae Guesthouse - Hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pohang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (6 person)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (4 person)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x