Podere Val D'Orcia - Tuscany Equestrian

Sarteano
Podere Val D'Orcia - Tuscany Equestrian Genel
Podere Val D'Orcia - Tuscany Equestrian Öne Çıkan Resim
Podere Val D'Orcia - Tuscany Equestrian Dış Mekan
Podere Val D'Orcia - Tuscany Equestrian Kahvaltı
Podere Val D'Orcia - Tuscany Equestrian Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Podere Val D'Orcia - Tuscany Equestrian
via val d'orcia 4 , Sarteano

Sarteano bölgesindeki Podere Val D'Orcia - Tuscany Equestrian konaklamanızda, Val di Chiana yakınında olacaksınız. Bu spa olan küçük otel Monte Amiata ile 27,2 mi (43,8 km) ve Sarteano Kalesi ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 51 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x