Poco Loco Bed & Breakfast

Hanya Eski Kent Bölgesi
Poco Loco Bed & Breakfast Genel
Poco Loco Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Poco Loco Bed & Breakfast Dış Mekan
Poco Loco Bed & Breakfast Dış Mekan
Poco Loco Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Poco Loco Bed & Breakfast
Minoos 15 Koum Kapi , Hanya Eski Kent Bölgesi

Poco Loco Bed & Breakfast misafirlere Hanya (Hanya) bölgesinde, Koum Kapi Plajı ve Church of Agios Nikolaos ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Eski Venedik Limanı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Souda Limanı ile 4,4 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Top Floor)
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x