Pnoe Breathing Life

Karteros
Pnoe Breathing Life Genel
Pnoe Breathing Life Genel
Pnoe Breathing Life Genel
Pnoe Breathing Life Genel
Pnoe Breathing Life Genel
Image More +72 fotoğraf
Pnoe Breathing Life
Karteros Beach , Karteros

Hersonissos bölgesindeki Pnoe Breathing Life misafirlere Watercity Waterpark ve Kandiye Arkeoloji Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kandiye Limanı ile 7,9 km ve Koules Kalesi ile 8,4 km mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 60 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Breeze
Breeze Suite with Private Pool
Breath
Breath Suite with Private Pool
Signature
Signature Suite with Private Pool & Sauna
Signature
Signature Suite with Private Pool & Hammam

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x