Plitvicka vila

Rakovica
Plitvicka vila Genel
Plitvicka vila Genel
Plitvicka vila Öne Çıkan Resim
Plitvicka vila Dış Mekan
Plitvicka vila Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Plitvicka vila
Grabovac 318 , Rakovica

Plitvicka vila misafirlere Rakovica bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Plitvice Gölleri Ulusal Parkı ve Spoljaric Bıçkıevi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Drežnik Eski Kent Bölgesi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Ranch Deer Valley ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Restaurant Plitvicka Vila misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi ve mevcut.

17 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x