Pleasant Way River Lodge

Shoalhaven, Nowra
Pleasant Way River Lodge Öne Çıkan Resim
Pleasant Way River Lodge Dış Mekan
Pleasant Way River Lodge Dış Mekan
Pleasant Way River Lodge Dış Mekan
Pleasant Way River Lodge Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Pleasant Way River Lodge
9 Pleasant Way Shoalhaven, Nowra

Nowra bölgesindeki Pleasant Way River Lodge misafirlere nehir üzerinde, Stockland Nowra ve Nowra Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı motel Meroogal ile 1,2 mi (1,9 km) ve Nowra Golf Sahası ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Pleasant Way River Lodge misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, Birden Çok Yatak
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Executive
Executive Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x