Pleasant Inn

Kanayannur
Pleasant Inn Öne Çıkan Resim
Pleasant Inn Dış Mekan
Pleasant Inn Dış Mekan
Pleasant Inn Dış Mekan
Pleasant Inn Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Pleasant Inn
Karthanamparambu building Near palarivattom-byepass signal, Kochi , Kanayannur

Pleasant Inn misafirlere Kanayannur merkezinde, Prestige TMS Square ve Museum of Art and Kerala History ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Lulu Alışveriş Merkezi ile 3,1 mi (4,9 km) ve Jawaharlal Nehru Stadium ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Room
Standard Oda
Room
Basic Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x