Plaza Inn Olaya Hotel

Orta Suudi Arabistan, Riyad
Plaza Inn Olaya Hotel Genel
Plaza Inn Olaya Hotel Genel
Plaza Inn Olaya Hotel Genel
Plaza Inn Olaya Hotel Genel
Plaza Inn Olaya Hotel Genel
Image More +23 fotoğraf
Plaza Inn Olaya Hotel
Olaya St. Orta Suudi Arabistan, Riyad

Plaza Inn Olaya Hotel misafirlere Riyad merkezinde, Kral Fahad Ulusal Kütüphanesi ve King Faisal Konferans Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Al Batha Pazarı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Riyad Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi ile 8,4 mi (13,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda (Single)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x