Playa De Sala

Ambergris Caye, San Pedro
Playa De Sala Genel
Playa De Sala Genel
Playa De Sala Genel
Playa De Sala Genel
Playa De Sala Genel
Image More +123 fotoğraf
Playa De Sala
4.5 Miles South of San Pedro Ambergris Caye, San Pedro

Playa De Sala konaklamanızda San Pedro merkezinde, Belize Set Resifi ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Hol Chan Deniz Koruma Alanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel The Split ile 2,5 km (1,5 mi) ve Caye Caulker Marine Reserve ile 2,5 km (1,5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon (Stone Room)
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon (SPA Room)
Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon (Travertine Room)
Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon (Tub Room)
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon (Wood Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x