Playa Blanca Vacations Rentals

Batı Pasifik, Rio Hato
Playa Blanca Vacations Rentals Genel
Playa Blanca Vacations Rentals Genel
Playa Blanca Vacations Rentals Genel
Playa Blanca Vacations Rentals Genel
Playa Blanca Vacations Rentals Genel
Image More +41 fotoğraf
Playa Blanca Vacations Rentals
Rio Hato Coclé Batı Pasifik, Rio Hato

Bu daire otel misafirlere Rio Hato bölgesinde, plajda, Playa Blanca Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Farallon Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Buenaventura Marina ile 2,7 mi (4,4 km) ve Parroquia Santiago Apóstol de Río Hato İbadethanesi ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan La Laguna yemek servisi için ideal; bu apart dairede toplam 8 restoran var. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz barı, 2 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Gece kulübü, açık havuz ve su kaydırağı gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (PH Ocean 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x