Play Hotel

Águas Claras
Play Hotel Genel
Play Hotel Genel
Play Hotel Genel
Play Hotel Genel
Play Hotel Genel
Image More +35 fotoğraf
Play Hotel
Rua Macauba, Lota 15 Aguas Claras , Águas Claras

Águas Claras bölgesindeki Play Hotel konaklamanızda, Taguaparque Parkı ve Hospital Anchieta ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Taguatinga Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,8 km) ve DF Century Plaza Alışveriş Merkezi ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Restoranda Play Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 92 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x