Planet Nomadas Resort

Lembongan Adası
Planet Nomadas Resort Genel
Planet Nomadas Resort Öne Çıkan Resim
Planet Nomadas Resort Dış Mekan
Planet Nomadas Resort Dış Mekan
Planet Nomadas Resort Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Planet Nomadas Resort
Jalan Jungut Batu, Dusun Kaja II , Lembongan Adası

Planet Nomadas Resort misafirlere Lembongan Adası (Jungut Batu) bölgesinde, Jungutbatu Plajı yakınında ve Paradise Beach ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mangrove Forest ile 0,5 mi (0,7 km) ve Blue Corner ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x