Planet Hotel

Douala
Planet Hotel Genel
Planet Hotel Genel
Planet Hotel Genel
Planet Hotel Genel
Planet Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
Planet Hotel
Rue Boue de Lapeyrere Quartier Akwa , Douala

Planet Hotel misafirlere Douala merkezinde, Ekolojik Pazarı ve Saints Peter ve Paul Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Espace Doual'art ile 1,3 mi (2,1 km) ve La Nouvelle Liberte ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 52 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve bide.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x