Plakias Suites

Foinikas, Agios Vasileios
Plakias Suites Genel
Plakias Suites Genel
Plakias Suites Öne Çıkan Resim
Plakias Suites Dış Mekan
Plakias Suites Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Plakias Suites
Paligremnos Plakias Plakias Foinikas, Agios Vasileios

Agios Vasileios bölgesindeki Plakias Suites konaklamanızda, Plakias Plajı ve Palgramnos ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Skínos ile 0,9 mi (1,5 km) ve Damnóni Beach ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 9.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablolu İnternet vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x