Place Lund

West Coast, Lund
Place Lund Genel
Place Lund Genel
Place Lund Öne Çıkan Resim
Place Lund Dış Mekan
Place Lund Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Place Lund
Margaretavägen 7 West Coast, Lund

Lund bölgesindeki Place Lund konaklamanızda, Skissernas Müzesi ve Museum of Sketches ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Vattenhallen Science Center LTH ile 1,1 mi (1,8 km) ve Hökeriet ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Place Lund misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 73 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Lund bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1033 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x