Pizza Italy Restaurant & Guesthouse

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Pizza Italy Restaurant & Guesthouse Öne Çıkan Resim
Pizza Italy Restaurant & Guesthouse Dış Mekan
Pizza Italy Restaurant & Guesthouse Yerinde Yemek
Pizza Italy Restaurant & Guesthouse Yerinde Yemek
Pizza Italy Restaurant & Guesthouse Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
Pizza Italy Restaurant & Guesthouse
420/163 soi buakhaow central pattaya Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki Pizza Italy Restaurant & Guesthouse Walking Street (Yürüyüş Yolu) ve Pattaya Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Jomtien Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x