Pinnacle Villa

Lower Shotover
Pinnacle Villa Öne Çıkan Resim
Pinnacle Villa Dış Mekan
Pinnacle Villa Dış Mekan
Pinnacle Villa İç Mekan
Pinnacle Villa Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Pinnacle Villa
7 Stowmore Lane , Lower Shotover

Lower Shotover bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, Queenstown Kongre Merkezi ve Alpine Aqualand ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı tatil evi The Kingston Flyer ile 2,7 mi (4,3 km) ve Wakatipu Gölü ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Klimalı bu tatil evinde şömine ve özel spa küveti ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 37-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x