Pink Inn

Middle Dalmatia, Podstrana
Pink Inn Öne Çıkan Resim
Pink Inn Dış Mekan
Pink Inn Dış Mekan
Pink Inn Dış Mekan
Pink Inn Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Pink Inn
Strožanacka 56 Middle Dalmatia, Podstrana

Pink Inn konaklamanızda Podstrana bölgesinde, plajda, Strozanac Port ve Strozanac Marina ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon St George Perun Kilisesi ile 7 km (4,4 mi) ve Saint Duje Çan Kulesi ile 9 km (5,6 mi) mesafede.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Queen
Queen Room with Balcony
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Budget Double Room
Room
King Room with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x