Ping Hanoi Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Ping Hanoi Hotel Genel
Ping Hanoi Hotel Öne Çıkan Resim
Ping Hanoi Hotel Dış Mekan
Ping Hanoi Hotel Dış Mekan
Ping Hanoi Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Ping Hanoi Hotel
26 Pho Me Tri Ha Nam Tu Liêm Kuzey Vietnam, Hanoi

Ping Hanoi Hotel konaklamanızda Hanoi (Nam Từ Liêm) bölgesinde, AON Hanoi Landmark Kulesi ve Vietnam Ulusal Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel My Dinh Ulusal Stadyumu ile 3 km (1,9 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, terlik ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x