Pine Tree Spa and Resorts

Doğu Hindistan, Darjeeling
Pine Tree Spa and Resorts Genel
Pine Tree Spa and Resorts Genel
Pine Tree Spa and Resorts Genel
Pine Tree Spa and Resorts Öne Çıkan Resim
Pine Tree Spa and Resorts Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Pine Tree Spa and Resorts
Bhanu Sarani Road, Adjacent to Darjeeling Gymkhana Club Doğu Hindistan, Darjeeling

Darjeeling bölgesindeki Pine Tree Spa and Resorts konaklamanızda, Chowrasta ve Aloobari Gompa Monastery ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Japonya Barış Pagodası ile 0,9 mi (1,4 km) ve Botanik Bahçeleri ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı tenis kortu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Room
Heritage
Heritage Classic
Royal
Royal Attic Room
Room
Suite Room
Room
Family Suite Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x