Pine Forest

Jeongseon
Pine Forest Genel
Pine Forest Genel
Pine Forest Genel
Pine Forest Öne Çıkan Resim
Pine Forest Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Pine Forest
23, Jungbong-gil, Bukpyeong-myeon , Jeongseon

Jeongseon bölgesindeki Pine Forest konaklamanızda, Jeongseon Dağ Kayak Merkezi yakınında olacaksınız. Bu apart daire Alpensia Kayak Merkezi ile 23 mi (37 km) ve Yongpyong Kayak Merkezi ile 28,2 mi (45,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 127 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 49-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (Resort Random Assignment)
Room
Superior King
Room
Süit (Spa)
Room
Superior King (Resort Random Assignment)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit (Resort Random Assignment)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x