Pine Cliffs Gardens

Barlavento, Aldeia das Acoteias
Pine Cliffs Gardens Genel
Pine Cliffs Gardens Genel
Pine Cliffs Gardens Genel
Pine Cliffs Gardens Genel
Pine Cliffs Gardens Genel
Image More +70 fotoğraf
Pine Cliffs Gardens
Praia Da Falesia P.O. Box 644 Barlavento, Aldeia das Acoteias

Pine Cliffs Gardens misafirlere Albufeira (Albufeira e Olhos de Água) bölgesinde, Falesia Plajı ve Pine Cliffs Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Albufeira Eski Şehir Meydanı ile 6,8 mi (11 km) ve Vilamoura Marinası ile 9,3 mi (14,9 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için O Grill ideal, a havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 2 bar/dinlenme salonu ve 3 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 87 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 7 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
1 Bedroom Garden Suite
1
1 Bedroom Garden Suite, Garden Access
2
2 Bedroom Garden Suite
2
2 Bedroom Garden Suite, Garden Access
3
3 Bedroom Garden Suite
3
3 Bedroom Garden Suite, Garden Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x