Pimann Inn Hotel

Chiang Rai
Pimann Inn Hotel Genel
Pimann Inn Hotel Genel
Pimann Inn Hotel Öne Çıkan Resim
Pimann Inn Hotel Dış Mekan
Pimann Inn Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Pimann Inn Hotel
652/1 moo 24 T.Robwiang A.Muang , Chiang Rai

Chiang Rai bölgesindeki Pimann Inn Hotel konaklamanızda, Wat Chetawan Temple ve San Khong Noi Caddesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mae Fah Luang Üniversitesi ile 12,9 mi (20,7 km) ve Chiang Rai Rajabhat Üniversitesi ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Pim Thong, Pimann Inn Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 166 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Süit
Süit
Süit
Süit (VIP Room)
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x