Pier B Resort

Kuzeydoğu Minnesota, Duluth
Pier B Resort Genel
Pier B Resort Genel
Pier B Resort Genel
Pier B Resort Genel
Pier B Resort Genel
Image More +77 fotoğraf
Pier B Resort
800 W Railroad St Kuzeydoğu Minnesota, Duluth

Pier B Resort misafirlere Duluth (Downtown - Waterfront) bölgesinde, Bayfront Festival Park ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Duluth Entertainment Convention Center ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Aerial Lift Bridge (Vinçli Köprü) ile 1,1 mi (1,7 km) ve Miller Hill Alışveriş Merkezi ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Pier B Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 140 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, spa küveti ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur. Duluth bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Veranda, Liman Manzaralı
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Veranda
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Liman Manzaralı
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Liman Manzaralı
Room
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Süit (8 Person)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Marina Manzaralı (Gathering Deck)
Room
Stüdyo Süit
Room
King Mini Suite - Pet Friendly

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x