Pickalbatros Blu Spa Resort - Adults Friendly 16 Years Plus

Kızıldeniz Kıyısı, Sahl Hasheeh
Pickalbatros Blu Spa Resort - Adults Friendly 16 Years Plus Genel
Pickalbatros Blu Spa Resort - Adults Friendly 16 Years Plus Genel
Pickalbatros Blu Spa Resort - Adults Friendly 16 Years Plus Genel
Pickalbatros Blu Spa Resort - Adults Friendly 16 Years Plus Öne Çıkan Resim
Pickalbatros Blu Spa Resort - Adults Friendly 16 Years Plus Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Pickalbatros Blu Spa Resort - Adults Friendly 16 Years Plus
The Corniche Kızıldeniz Kıyısı, Sahl Hasheeh

Sahl Hasheeh bölgesindeki Pickalbatros Blu Spa Resort - Adults Friendly 16 Years Plus konaklamanızda, Mahmya ile 15,3 mi (24,7 km) ve New Marina (Yeni Marina) ile 16,8 mi (27 km) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Hurghada City Center Alışveriş Merkezi ile 18,7 mi (30,1 km) ve Su Parkı ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Pickalbatros Blu Spa Resort - Adults Friendly 16 Years Plus içindeki 4 restoran yemek servisi yapmaktadır. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 4 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 318 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Elite
Elite Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x