Piccolo Hotel Sciliar

Alpe Di Siusi, Italian Alps
Piccolo Hotel Sciliar Öne Çıkan Resim
Piccolo Hotel Sciliar Dış Mekan
Piccolo Hotel Sciliar Dış Mekan
Piccolo Hotel Sciliar Dış Mekan
Piccolo Hotel Sciliar Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Piccolo Hotel Sciliar
Via Compatsch 52 Alpe Di Siusi, Italian Alps

Castelrotto bölgesindeki Piccolo Hotel Sciliar konaklamanızda, Dolomit ve Isarco Vadisi yakınında konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 7 mi (11,3 km) ve Euro Kayak Teleferiği ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

44 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x