Piazza diRoma

Caldas Novas
Piazza diRoma Öne Çıkan Resim
Piazza diRoma Dış Mekan
Piazza diRoma Dış Mekan
Piazza diRoma Dış Mekan
Piazza diRoma İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Piazza diRoma
Rua São Carlos Quadra 11 Lote 04R , Caldas Novas

Piazza diRoma konaklamanızda Caldas Novas bölgesinde, havaalanı yakınında, Japon Bahçeleri ve Acqua Park diRoma ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Sol Das Caldas Yaşam Kompleksi ile 1,5 km (0,9 mil) ve Su Parkı ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Restoranda Piazza diRoma misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire (101)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x