Phutawanpundao

Mae Taeng
Phutawanpundao Öne Çıkan Resim
Phutawanpundao Dış Mekan
Phutawanpundao Dış Mekan
Phutawanpundao Dış Mekan
Phutawanpundao Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Phutawanpundao
179/4 Moo 7, Sanmahapon , Mae Taeng

Mae Taeng bölgesindeki Phutawanpundao konaklamanızda Aranya Wiwek Budist Tapınağı ve Ban Den Budist Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Si Lanna National Park ile 7,9 mi (12,7 km) ve Wat Hua Fai Manastırı ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x