Phurua Bussaba Resort & Spa

Isan, Ban Nong Bua
Phurua Bussaba Resort & Spa Genel
Phurua Bussaba Resort & Spa Genel
Phurua Bussaba Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Phurua Bussaba Resort & Spa Dış Mekan
Phurua Bussaba Resort & Spa Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Phurua Bussaba Resort & Spa
184 Moo 2, Tumbon Nong Bua Amphoe Phu Ruea Isan, Ban Nong Bua

Phurua Bussaba Resort & Spa konaklamanızda Phu Ruea bölgesinde, dağda ve Phu Rua Ulusal Parkı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Phu Ruea Belediye Pazarı ile 1,8 mi (2,8 km) ve Somdet Phu Ruea Budist Tapınağı ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı เทอเรสต์ชมวิว misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 55 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Triple Room
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x