Phunacome Resort

Isan, Dan Sai
Phunacome Resort Genel
Phunacome Resort Genel
Phunacome Resort Genel
Phunacome Resort Genel
Phunacome Resort Genel
Image More +57 fotoğraf
Phunacome Resort
461 Moo 3 Ban Doen Isan, Dan Sai

Phunacome Resort konaklamanızda Dan Sai bölgesinde, Phu Rua Ulusal Parkı ile 29,2 km (18,2 mi) ve Phu Hin Rong Kla Ulusal Parkı ile 32,1 km (20 mi) mesafede olacaksınız. Bu resort otel Phu Tubberk ile aynı bölgededir.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Nacome Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Grand
Grand Deluxe
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x