Phuingfah

Pong Yaeng
Phuingfah Genel
Phuingfah Genel
Phuingfah Genel
Phuingfah Genel
Phuingfah Genel
Image More +80 fotoğraf
Phuingfah
24/2 Moo 2 Maerim-Samoeng Rd. Pong-Yang , Pong Yaeng

Mae Rim bölgesindeki Phuingfah misafirlere banliyöde, Pong Yaeng Nok Budist Tapınağı (Pong Yaeng Chalerm Prakiat Budist Tapınağı) ve Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 20,1 mi (32,4 km) ve Mon Chaem Bahçesi ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Phu Ing Fah misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Grand
Grand Villa 3 Bedrooms (Max up to 30 persons)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Villa
Room
Family Oda, 3 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x