Phuchada Residence

Güney Tayland, Ban Sakhu
Phuchada Residence Genel
Phuchada Residence Genel
Phuchada Residence Öne Çıkan Resim
Phuchada Residence Dış Mekan
Phuchada Residence Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Phuchada Residence
111 Sakhu Soi 2/1 Güney Tayland, Ban Sakhu

Phuchada Residence misafirlere Sa Khu bölgesinde, milli parkta, Nai Yang Plajı ve Bang Tao Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Mai Khao Plajı ile 3,1 mi (5 km) ve Surin Plajı ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Misafirler için buzdolabı olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Romantic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Family Ev, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Villa C (2 Bedrooms)
Room
Family Ev, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x