Phu Quoc EcoLodge

Güney Vietnam, Cua Can Köyü
Phu Quoc EcoLodge Genel
Phu Quoc EcoLodge Genel
Phu Quoc EcoLodge Genel
Phu Quoc EcoLodge Genel
Phu Quoc EcoLodge Genel
Image More +76 fotoğraf
Phu Quoc EcoLodge
Cua Can Güney Vietnam, Cua Can Köyü

Phu Quoc bölgesindeki Phu Quoc EcoLodge misafirlere Ong Lang Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Vinpearl Golf Phu Quoc ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Corona Kumarhanesi ile 7,1 km (4,4 mi) ve Vinpearl Safari Parkı ile 10,2 km (6,4 mi) mesafede.

Vietnam mutfağı sevenler için Naga ideal, denize sıfır bu bistro içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenle için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Classic Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x