Phu Proud Resort

Pa Sang
Phu Proud Resort Öne Çıkan Resim
Phu Proud Resort Dış Mekanlar
Phu Proud Resort Oda
Phu Proud Resort Oda
Phu Proud Resort Oda
Image More +1 fotoğraf
Phu Proud Resort
145 Nong Hoi Village , Pa Sang

Pa Sang bölgesindeki Phu Proud Resort konaklamanızda Mae Ping River ve Wat Phraphutthabat Tak Pha Temple ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chiangmai Merkez Festivali ile 26,3 mi (42,4 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 26,6 mi (42,8 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Phu Proud ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden View Villa
Room
Pond View Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x