Phu Fa Sai Homestay

Mae Rim
Phu Fa Sai Homestay Öne Çıkan Resim
Phu Fa Sai Homestay Dış Mekan
Phu Fa Sai Homestay Dış Mekan
Phu Fa Sai Homestay Dış Mekan
Phu Fa Sai Homestay Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Phu Fa Sai Homestay
27/2 Moo 11 , Mae Rim

Mae Rim bölgesindeki Phu Fa Sai Homestay misafirlere dağda, Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı ve Pong Yaeng Nok Budist Tapınağı (Pong Yaeng Chalerm Prakiat Budist Tapınağı) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Mon Chaem Bahçesi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Queen Sirikit Botanik Bahçesi ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Bungalow with Mountain View
Room
Design Çadır, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x