Phranang Place Hotel

Güney Tayland, Ao Nang
Phranang Place Hotel Genel
Phranang Place Hotel Öne Çıkan Resim
Phranang Place Hotel İç Mekan
Phranang Place Hotel İç Mekan
Phranang Place Hotel Yerinde Yemek
Image More +38 fotoğraf
Phranang Place Hotel
345 Moo 2 , Aonang Beach Güney Tayland, Ao Nang

Phranang Place Hotel misafirlere Krabi bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Ao Nang Plajı ve Shell Cemetery ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Nopparat Thara Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Doğu Railay Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Pladao Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

29 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Mountain View
Room
Superior City View
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Grand Deluxe Family Triple
Room
Grand Deluxe Quadruple

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x