Phka Villa Hotel Battambang

Kuzey Kamboçya, Battambang
Phka Villa Hotel Battambang Genel
Phka Villa Hotel Battambang Genel
Phka Villa Hotel Battambang Genel
Phka Villa Hotel Battambang Genel
Phka Villa Hotel Battambang Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Phka Villa Hotel Battambang
Street 203, Romcheal 5 Sargkat Ratanak Kuzey Kamboçya, Battambang

Phka Villa Hotel Battambang misafirlere Battambang merkezinde, Colonial Buildings ve Battambang Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Colonial-Era Architecture ile 0,8 mi (1,3 km) ve Riverside Nights Market ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Yemek servisi için Phka Villa Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz 24 saat oda servisi imkanı da var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler 10 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x